Thursday, December 22, 2011

Christmas Magic!

n-am mai scris de ceva timp. nu mai țin minte de la ce m-am luat...poate e doar vechea mea imposibilitate de a asimila concepte gen blogging sau facebook sau justin bieber (la nivel de concept, nu de entități singulare și/sau contextuale...bla bla bla)
oricum, ca reminder, fiindcă memoria, pe bază de asociații, cine cunoaște știe și alte vorbe de duh pline de înțelepciune.
săptămâna asta m-a ajuns oboseala de sfârșit de an. știu că sună stupid, dar pe 31 decembrie la 12 fără 5 ajung o epavă și după countdown renasc ca o păsărică phoenix. am ajuns să mă trezesc după 7 ceea ce m-a îngrijorat puțin. dar azi m-am trezit (iar) la 3 jumate și creieru era pe-acolo (ready boots?!) și am avut o viziune...am avut viziunea unui mesaj de maintenance (de fapt primul gând a fost chiar să pun mesajul ala pe un site...știu eu unu bun pe care merge ca uns).

javascript error-ul nu e un ajax call...nu găsea un nod in DOM. magic magic magic!!!

mai am un reminder de făcut. http://wordpressapi.com/2011/06/21/increase-the-file-upload-limit-in-wordpress/

și ultimul reminder. primit email de la bizzard că dacă vreau să vând contul meu de wow (inexistent) voi fi bântuită de fantoma chinezului ginger. nu chiar așa, dar oricum, dacă nu intram pe nuș' ce link, moartea cărioarei, căderea constantinopolului, blestemul trabantului galben. dacă mai are cineva dubii, nu m-am putut abține, o mică verificare. am primit email-ul pe yahoo. cu email-ul deschis sus ai o opțiune ca o rotiță și acolo găsești View Full Headers. în pop-up-ul care se deschide poți citi minunății de genul:
  • Received-SPF: fail (domain of battle.net does not designate 60.14.158.146 as permitted sender)
  • check IP location...CHINA:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))


===========
Edit 17.02.2012
Big issue...(in my particular case on ExtJs) to write URL (dynamic content) between '' characters. How to escape the ' inside the unknown content? For URLs special case I decided to use this:
$my_url = str_replace("'", '%27', $my_url);